Piffeny új ruhája


Talán többen tapasztaltátok, hogy a mai napon a blog időnként nem volt elérhető. Ennek oka, amint azt láthatjátok is, hogy az oldal új külsőt kapott.

Régóta foglalkoztatott már a gondolat, hogy újítsak, frissítsek a megjelenésen, de ez nem ment egyik napról a másikra. Volt egy listám a kívánt módosításokkal, de ez folyton változott, folyton jöttek-mentek az ötletek a fejemben, sok mindent nehezen döntöttem el, és persze volt, hogy hetekig nem is értem rá érdemben foglalkozni a kérdéssel. Amiben végig biztos voltam, hogy túl nagy változást nem szeretnék, mindenképp meg akartam maradni a korábbi egyszerű, letisztult stílusnál.

A külsőségekben történt újításokat ti is könnyen észrevehetitek, de azért vegyük sorra őket! 

Az előző Piffeny-feliratnak (ami bár meghatározó eleme volt a blognak) mennie kellett: rá is untam, ezenkívül egyre több blogon látom visszaköszönni a betűtípust. A profilkép megmarad (egyelőre legalábbis ;-), én ugyanis olvasóként azt szeretem, ha a kedvenc blogomon az újak mellett maradnak ismerős elemek is egy-egy dizájnváltás után.Ami felhasználóként a legnagyobb változás lett, hogy a címkék –kategóriákba rendezve– felkerültek a blogcím alatti navigációs sávba, mostantól innen éritek el őket, itt tudtok böngészni a témák között. 
Igény mutatkozott arra is, hogy a posztokat könnyen, egyszerűen meg lehessen osztani a különböző közösségi oldalakon. Ezt mától egyetlen kattintással megtehetitek, hiszen minden bejegyzés végén ott vannak és lesznek a kis "megosztó" ikonok.
Megjelent továbbá a képeken a "Pin it" ikon, amivel Pinteresen tudjátok a kedvenc fotóitokat felvenni a táblátokra.
Minden megosztást, ajánlást köszönök.  
Remélem, nektek is tetszik az új külső és hamar megbarátkoztok majd vele! Nagyon örülök egyébként, hogy sikerült időben elkészülni, a blog ugyanis jövő héten ünnepli 2. születésnapját! Erre a jeles alkalomra egy kis meglepetéssel készülök, úgyhogy továbbra is maradjatok velem! :-)

Üdvözlettel:
Piffeny