Bejelentkezés


Kedves Olvasóim, 

örömmel jelentem, hogy Piffeny visszatért és hamarosan egy vadonatúj poszttal jelentkezik! 

Habár pihenést terveztünk, az elmúlt három hét mégis nagyon sűrűre sikerült. A korábbi kettő mellé beindítottunk egy harmadik vállalkozást is, ami rengeteg hivatalos intéznivalóval, utánajárással, papírmunkával járt. Privát dolgainkkal is ideje volt már egyenesbe kerülnünk, mint pl. bankváltás, őszi nagytakarítás, és régóta tologatott, apróbb ügyek lerendezése (ez elég hosszú lista volt ám!).

A három hétben jutott azért idő kikapcsolódásra is. A szabadnapok kiválóan teltek sokáig alvással, ágyban lustálkodással, városban reggelizéssel, vásárlással, szép őszi sétákkal (habár azt azért nehezményezem, hogy ilyen enyhe őszünk van. Így nem lehet normálisan bekuckózni itthon! :-)). 

Sokszor eszembe jutott a blogszabadság alatt, hogy ezt vagy azt a pillanatot jó lenne megörökíteni és nektek is megmutatni (mondjuk a bécsi Tiffany-partin, vagy egy gyönyörű, őszi erdő láttán), de bevallom, jó volt kicsit Edit lenni, és Editként élvezni az életet, nem pedig Piffenyként :-). Arra azért szakítottam időt, hogy szép lassan itt is utolérjem magam, befejezzek pár posztot, amik piszkozatban voltak, és végiggondoljam, milyen témákról szeretnék írni nektek a következő hetekben.

Köszönöm mindenkinek a türelmet, újult erővel folytatjuk tehát, és mint a poszt elején jeleztem, pár nap múlva (közelebbről: kedden) jön az új bejegyzés!

Addig is nagyon szép hétvégét kívánok nektek,
üdvözlettel:
Piffeny