Gimme time


Az elmúlt hetekben elfoglaltak voltunk. Rengeteg minden történt velünk -sok kimondottan pozitív változás is-, egy halom elintéznivalónk, megoldandó ügyünk volt mind a munkában, mind privát, és ez kihatott a szabadidőmre, Piffeny-re is. Nem maradt energiám arra, hogy előre dolgozzak, befejezzek félkészen álló posztokat, fotózzak, képeket szerkesszek, egyáltalán: érdemben foglalkozzak a bloggal.

Férjemmel amúgy is úgy döntöttünk, hogy ránk fér a pihenés, ezért kiveszünk most egy kis szabadságot, így én is erre jutottam a bloggal kapcsolatban.


Sok tervünk van a kikapcsolódásra.
Kezdetnek például az, hogy Bécsben töltünk pár napot. Csavargunk majd, barátokkal találkozunk, vásárolgatunk, és -nem utolsósorban- részt veszünk a Tiffany & Co. idei őszi koktélpartiján. Talán emlékeztek, tavaly is ott voltunk a karácsonyi fogadáson (be is számoltam róla), és úgy tűnik, ebben az évben is kiérdemeltünk egy meghívást ;-).

A rendezvény apropója, hogy Bécsbe is megérkezik a 2015-ös Travelling Collection, mely a cég legértékesebb, legritkább gyémántjait mutatja be különleges, egyedi tervezésű ékszerekbe foglalva. Már nagyon izgatott vagyok, hiszen régi olvasóim tudják, mekkora rajongója vagyok a cégnek és ékszereinek, és a tavalyi partin is nagyon jól éreztük magunkat. Tudom, most egy ígérettel kellene elköszönnöm, hogy mikor térek vissza, de egyelőre csak annyit tudok, hogy minimum két hét szünetre biztosan számíthattok.

Addig is vigyázzatok magatokra, élvezzétek az őszt és mindazt, amit kínál. Süssetek tököt és gesztenyét, napközben burkolózzatok vastag kötött sálakba és pulcsikba, esténként pedig főzzetek egy teát vagy forró csokit és töltsétek kellemesen a szabad órákat.

Üdvözlettel:
Piffeny