Summer wishlist

Mindig megihletnek az új évszakok, és persze remek alkalmat látok bennük új cuccok beszerzésére (és listaírásra :-)! Kivételesen most szükségem is lenne néhány dologra, például szellős, teljesen hétköznapi ruhákra és egy laposabb sarkú papucsra. Meg esetleg egy fonott raffia táskára piacozáshoz, hmm. 

A szalmakalap kérdése is évek óta foglalkoztat, már rengeteget felpróbáltam, és jól is állnak (minél nagyobb a karima, annál jobban), és csak azért nem vettem még eddig, mert nem tudom, hova is hordanám. Legfeljebb a teraszra, ahol napozni és lazulni szoktam, strandra ugyanis nem járok.

Mikor beüt a meleg, elkezdek sötétkék-fehér holmik után kutatni, mindegy, hogy öltözködésben vagy dekorban. Tavaly a nyár nagy részében ilyen színkombinációjú ruhákat hordtam, egy kis pirossal megbolondítva (hogy ne nézzenek BKV-ellenőrnek :-D). Imádom ezt a tengerészstílust, és mikor Kate Spade-nél megláttam egy kék-fehér tányérkészletet, tudtam: ezt is nekem találták ki. A teraszon ezzel teríteni számomra maga a nagybetűs Nyár.

Még egy kis illat és egy kis csillogás, ezek sosem ártanak - és íme, kész is az én nyári kívánságlistám!

No de mi van a tiéteken? Van valami, ami beszerzésre vár, vagy amire vágytatok, és már meg is vettetek?

Üdvözlettel:
Piffeny1.) fonott szalmatáska - Kate Spade
2.) kék-fehér fürdőruha - Topshop
3.) nagy karimájú szalmakalap - Ralph Lauren
4.) gyémántokkal kirakott fehérarany karkötő - Tiffany & Co.
5.) borjúbőr papucs - Hermès
6.) kék-fehér tányérszett - Kate Spade
7.) limitált kiadású, cseresznyevirág illatú parfüm - Jo Malone
8.) szafari stílusú ingruha - Hugo Boss


UI: mindenféle egyéb elfoglaltságaim miatt lesz most egy kis szünet itt a blogon. A kommentekre igyekszem a megszokott tempóban válaszolni, de a következő posztra úgy egy hét - tíz nap múlva számíthattok! Addig is kellemes nyarat mindenkinek!