Életmentő neszesszerDubajban vásárolt pöttyös Kate Spade neszesszerem az előző példány szűkösségéhez (és leharcoltságához) képest kész hipertérugrás! Végre nem égés elővenni, és rendesen bele is fér minden, amit magammal szoktam vinni, ha elhagyom a lakást. A táskáim pedig úgyis olyan nagyok, hogy akár alhatnék is bennük - ez a cukiság már igazán nem oszt, nem szoroz a többi cucc mellett, amikről talán egyszer én is csinálok egy bloggerkörökben olyan népszerű "Mi van a táskámban?"-posztot. 

A mai nap témája azonban a neszesszer.

Én jópár olyan dolgot hagyok itthon, amik korábban nekem is létfontosságúak voltak (és szerintem sokunknak azok), például sminket vagy fogkefét. Az ok nagyon egyszerű: az életvitelem és átlagos hétköznapjaim manapság ritkán szólítanak el itthonról 3-4 óránál hosszabb időre. Nem kell tehát egy komplett 9-10 órás munkanap végén még barátnőzésre, randira :-), mozizásra, akármilyen társas programra alkalmassá tenni a fejem és magam, mint korábban.

Amik viszont nem maradhatnak itthon, íme, a következő dolgok:• az éppen aktuális kedvenc ajakrúzsok: a Clinique Chubby Stick-ért teljesen odavagyok, nagyon szeretem az állagát és sikerült találnom egy hozzám 100%-ban passzoló színt is belőle. Hordok még magammal egy szolidabb, rózsaszínesebb rúzst is (most épp egyet szintén a Clinique-től)
szájfény: ritkán használom, nem vagyok rajongója, mert idegesít, hogy beleragadnak hajszálak és egyebek, de ezt a Victoria's Secret-es darabot igen kedvelem, főleg az íze miatt (grapefruitos!)
ajakbalzsam: must-have, szerintem nem szorul bővebb magyarázatra, most épp a cseresznyés Chapstick a menő nálam
kézfertőtlenítő kendő, ha enni szeretnék valahol (erre igen finnyás vagyok ugyanis): az egyesével csomagolt darabok nagyon praktikusak, de hordok magamnál egy 10-es csomagot is (mindkettőt a DM-ben veszem)
szemüvegtörlő, bár erre ritkán van szükségem
rágógumi
szemcsepp a kontaktlencse miatt• pót hajgumi
• különféle gyógyszerek (fejfájásra, gyomorégésre, ill. laktóztartalmú ételekhez)
• és egy... na jó, ez gáááz, tudom: egy ezer éves Clinique pirosító kizárólag a benne levő tükör miatt. Tudom, hogy lehet kapni pici piperetükröket, de nekem ez az ütött-kopott példány valamiért a szívemhez nőtt. Csak sajnos egyre cikibb elővenni, úgyhogy már ki is néztem az utódját, és ha megérkezett, majd megmutatom nektek is! ;-)Ti hordotok magatokkal neszesszert? Ha igen, mi van benne? Mi az a pipere, ami számotokra a nélkülözhetetlen a mindennapokban? 

Üdvözlettel:
Piffeny