Tiffany szülinap

Mint azt említettem, a dubaji út férjem ajándéka volt a születésnapomra. De mint utóbb megtudtam, nem ez volt az egyetlen, amivel meg akart lepni.

Tiffany-ban dolgozó barátnőmmel karöltve a két kis összeeskövő szervezett nekem egy "Tiffany-utószülinapot" Bécsben, mikor két hete amúgy is mentünk a Jo Malone masszázsra.


Azt hiszem, nem kell hosszasan ecsetelnem, mennyire odavagyok a Tiffany-ért, és szinte mindenért, amit készítenek. Legjobban természetesen az ékszerekért, azon belül is a gyémántokért, de hogy őszinte legyek, nyár óta, amióta enyém a gyűrű, amiről évekig álmodoztam, elégedett vagyok. Vannak még tételek a kívánságlistámon, naná :-), de újabban elkeztem koncentrálni a Tiffany kiegészítőkre, dísz- és használati tárgyakra is.


Férjemtől egy bőr pompon (bojt?) kulcstartót kaptam, ami viszonylag új a kínálatban (úgy látszik, újabban ilyen kulcsos ajándékok a menők nálunk :-). Természetesen Tiffany-kékben választotta (van feketében is, ha valakit esetleg érdekel.... ;-). A bőr pihe-puha, nagyon igényes kidolgozású, és szerintem táskadísznek is szuper lehet, ha van ezüstszínű fémrésszel ellátott darabunk (nekem sajnos főleg arany van, amire nem illik).Julianna, drága kis barátnőm a híres, klasszikus Tiffany-csomagolást formázó kristálydobozzal lepett meg. Ez szintén nagyon különleges, sokat várt rá, mert nagyon nehéz megszerezni (még neki is); állandó hiány van belőle, olyan népszerű. Én az ékszereimet fogom benne tartani, szerintem ott méltó helyük lesz! A Tiffany számomra egy örök szerelem. Az első luxus ékszerház volt, amivel 8 évvel ezelőtt személyesen is megismerkedtem, és ez egy sorsdöntő találkozás volt. Azóta sokat láttam már, más cégeket, nagyobbakat, drágábbakat, híresebbeket, de még mindig a Tiffany az, aminek a kreációit leginkább magaménak érzem. Nem hordanék soha más ékszert, mert ez az, ami tökéletesen illik az életstílusomhoz és az ízlésemhez.

Sajnos (szerencsére?) a bécsi üzletben, ahova rendszeresen járunk, nem sok kiegészítő van (de természetesen bármit megrendelnek, akár csak megtekintésre), és ez bizony kár, mert ez a vonal is igazán figyelemreméltó. Dubajban beszabadultam egy hatalmas üzletbe, ahol felpróbáltam a napszemüvegeket (sajnos egyik sem állt igazán jól, pedig nagy reményeim voltak...), megtapogattam a táskákat, az apró kiegészítőket, amik mind ugyanolyan puha, minőségi bőrből készültek, igényes, részletekre figyelő kidolgozottsággal. Az ezüstök (evőeszközkészletek, bárkellékek, használati és dísztárgyak) súlyos, komoly, igazi damasztabroszra illő darabok, csakúgy, mint a leheletfinom, elegáns porcelánok és kristályok.

Egy szó mint száz, ez egy igazán szuper születésnap volt számomra: utazás és Tiffany – engem ez boldoggá tett! :-)

Érdekelne, nektek melyik volt eddigi életetek legemlékezetesebb szülinapja, és miért? Írjátok meg kommentben, ha van kedvetek!

Üdvözlettel:
Piffeny


TIFFANY GEBURTSTAG

Ich habe schon erwähnt, dass mein Mann mich zu meinem Geburtstag mit einer Dubai-Reise überrascht hat. Wie ich später erfahren habe, war die Reise nicht das einziges Geschenk... Meine Freundin, die bei Tiffany Wien arbeitet und mein Mann haben für mich einen kleinen Tiffany-Gerburtstag organisiert: ich habe von ihnen tolle Tiffany Items geschenkt bekommen, als wir zum letzten Mal (u.a. wegen der Jo Malone Massage) in Wien waren. 

Mein Mann hat für mich einen Schlüsselanhänger mit Lederquaste gewählt, natürlich in Tiffany-Blau. Dieses Produkt ist seit kurzer Zeit in der Auswahl der Firma, und ist auch in Schwarz erreichbar. Die Qualität und Ausarbeitung ist echt toll - wie immer bei Tiffany.

Von meiner kleinen Freundin habe ich die Kristall-Version der berühmten Tiffany-Verpackung, der Blue Box bekommen. Das ist auch ein sehr besonderes Geschenk, ich denke, dass meine Tiffany-Schmuckstücke in dieser Box ihren wohlverdienten Platz bekommen werden. 

Liebe Grüße:
Piffeny