Szolgálati közlemény!

Kedves Olvasók!

Páran már biztosan észrevették közületek, hogy az elmúlt napokban néhány kisebb változtatás került bevezetésre a blogban. Ezeket szeretném most röviden összefoglalni nektek!Az első, hogy a blog mostantól a www.piffeny.hu címen is elérhető. Hurrá!
(Természetesen a korábbi címről: piffeny.blogspot.hu is ide juttok!)A másik három változás (is) a ti kényelmeteket szolgálja, legalábbis remélem.

1.) A főoldalon ezentúl csak a bejegyzések eleje lesz látható, maximum egy fotóval, és a posztot a "Tovább olvasom!" linkre kattintva tudjátok teljes terjedelmében megnézni. Ezt azért gondoltam fontosnak, mert egyrészt nagyon hosszúak a posztjaim (egyre hosszabbak), és ez áttekinthetetlenné tette a főoldalt. Ezzel a töréssel jobb, "tisztább" a kinézet, és az új olvasóknak sem kell az őket esetleg nem érdeklő posztokat is végiggörgetni.

Ennek a változásnak a másik oka, hogy a bejegyzésekben nagyon sok a kép, amiknek a betöltése időt vehet igénybe, és mobilhasználat esetén komoly adatforgalmat generálhat. Ezt is elkerüljük ezzel. 2.) Az oldalsávban fel tudtok iratkozni e-mailcímetek megadásával (én nem fogom látni azt), hogy értesüljetek az új posztokról! Ez, ha jól értem, nem azonnali, hanem napi értesítést jelent.

3.) A hozzászólás megkönnyítése érdekében mostantól névtelenül / tetszőleges név megadásával is lehet kommentelni. Így az is tud írni, akinek nincs semmilyen regisztrációja, vagy nem szeretné a nevét használni.


Remélem, hasznosnak találjátok ezt a pár apróságot, szeretném, ha még kényelmesebb és egyszerűbb lenne Piffeny olvasása, követése. Továbbra is megtaláltok Instagramon és a Pinteresten is. Facebook-os megjelenés nincs tervben.   

Köszönöm, hogy olvastok, holnapután jön az új poszt! :-)

Üdvözlettel:
Piffeny