A hónap kedvencei: március

Ezt egy állandó rovatnak szánom, hónapról-hónapra bemutatva, mik azok a dolgok, amikben az előző 4 hétben sok örömöm volt.


Márciusban vettem végre egy igazán hatalmas, igazán könnyű sálat, amit tavasszal és hűvösebb nyári estéken is hordhatok, és semleges színei miatt sok szetthez passzol. Erre már régóta vágytam, és közelgő barcelonai utazásunk is lendített egyet az ügyön (repülőre még nyáron is kell sál. És zokni. De erről majd később.).
Egy óriási kendőhöz kitűnően illik egy óriási napszemüveg: kedvencem a témában a Ray-Ban Jackie Ohh-ja, ami már évek óta megvan, és napszemüvegeim közül talán nem ez áll a legjobban, viszont ezt hordom a legszívesebben.December óta vártam arra, hogy kibonthassam a Mimosa illatgyertyámat. Igazi tavaszi, friss, virágos illat. Untam már a nehéz, téli aromákat, így most álló nap ezt szagolgatom. Viszem magammal mindenhova (mármint a lakáson belül :-), hogy érezzem. Nem tudok betelni vele.
Hamarosan lesz majd egy bejegyzés a Diptyque gyertyákról, mert odavagyok értük, és itthon kevéssé ismertek.A kávékoz talán nem kell különösebb kommentár. Nálam nem kezdődhet el nap egy nagy bögre tejeskávé nélkül (néha vastag tejhabbal és egy csipet fahéjjal a tetején). Miközben iszogatom, állok az ablakban és nézem a munkába igyekvő embereket (ez különösen hideg téli reggeleken tölt el örömmel :-), vagy a kanapén húzom össze magam, kezemben a telefonommal, és megnézem az Instagramon, mi történt másokkal, míg én aludtam. 
Ez a 2 új, limitált kiadású Nespresso kapszula nagyon finom, bár én olyan sok tejjel és cukorral iszom a kávét, hogy nekem kb. mind egyforma. Viszont lelkesen veszem a különböző ízeket és színeket, mert nagyon jól mutatnak az üveg kapszulatartóban.Március utolsó hetében megérkeztek az Etsy-ről rendelt, arany feliratos ceruzáim is. "Sundays" (a fehérek) és "Necessities" (a rózsaszínek). Nagy volt az öröm, de kibontva őket már nem voltam teljesen elégedett, mivel mindkét szettben volt egy-egy hibás darab (a rózsaszínek közül pl. az egyik felirat nélkül érkezett, ami pedig a lényeg, ugye....). Írtam a shopnak, de még annyit se válaszoltak, elnézést. Az Etsy-n rengeteg más stúdió is van, ami ilyen ceruzákat árul, legközelebb tőlük fogok rendelni. A MissPoppyDesign-t pedig messzire elkerülöm, ez nem volt vevőbarát hozzáállás részükről.


napszemüveg: Ray-Ban
illatgyertya: Diptyque
sál: Burberry
kávé: Nespresso
ceruzák: Etsy-ről